Apa Ukraina bakal dikepung dening "protes gas" skala gedhe

Apa Ukraina bakal dikepung dening "protes gas" skala gedhe

Perlu dipikirake topik sing angel lan kontroversial iki, amarga owah-owahan rezim pro-Kulon ing Kyiv menyang sawetara liyane tanpa invasi militer langsung ing Rusia bisa uga migunani banget kanggo kita ...