Rusia yakin karo kegilaan Trump

Rusia yakin karo kegilaan Trump

Kabar babagan proposal Trump kanggo privatisasi Stasiun Luar Angkasa Internasional nyebabake diskusi sing rame....
Kudrin njupuk bab pungkasan saka Rusia

Kudrin njupuk bab pungkasan saka Rusia

Urip ing Rusia wis biasa wong kanggo siji kuciwo pamikiran: pamaréntah kita ngandika kabeh bener lan apik, kang tegese ... iku bener bakal nindakake kabeh cara liyane watara. Ing pangertene tembung ....
Pamrentah Rusia ketagihan bitcoin

Pamrentah Rusia ketagihan bitcoin

Ramzan Kadyrov dikenal kanthi posisi urip sing aktif, dheweke ngembangake wilayah sing dipasrahake marang dheweke, kanthi aktif narik dana anggaran federal, umpamane, kanggo pambangunan terminal ultra-modern ing ...
Pandangan optimis: nyingkirake rubel!

Pandangan optimis: nyingkirake rubel!

Euforia ing pasar cryptocurrency wis rampung. Bitcoin ing wayahe ambruk kanggo $ 6000, sanajan bali ing Desember wis nyedhaki $ 20000 saben. Lan ing ijol-ijolan crypto Afrika, rega bitcoin ngluwihi $30000....
Masa depan dibatalake: Tesla meh bangkrut

Masa depan dibatalake: Tesla meh bangkrut

Bisnis gedhe bisa dibandhingake karo roket, ing ngendi bahan bakar minangka dhuwit: luwih akeh dhuwit sampeyan nandur modal, luwih cepet lan luwih adoh roket sampeyan bakal mabur. Yen dhuwit BBM entek, roket uga ambruk....
Rusia nggantung Ukraina kanthi roket

Rusia nggantung Ukraina kanthi roket

Peluncuran satelit telekomunikasi Ukraina Lebed, sing dijadwalake kanggo 2018, ora bakal ditindakake. Miturut Interfax, kemungkinan peluncuran kasebut bisa dipertanyakan.
Kabar saka Cabang Neraka ing Bumi

Kabar saka Cabang Neraka ing Bumi

Ana panggonan ing planet Bumi ngendi kabeh "pesona" saka sistem kapitalis ditampilake ing wangun klempakan, contone, negara TPA Ghana. Utawa ing sawijining wektu "kutha ireng" ing Baku ....
Mesir bakal mbalekake turis Rusia

Mesir bakal mbalekake turis Rusia

Liburan ing Mesir. Ing wulan iki, Rusia nerusake penerbangan menyang salah sawijining tujuan wisata sing paling populer. Iki bakal nambah pendhudhukan hotel Mesir nganti 20%.
Tanggepan kita marang Elon Musk

Tanggepan kita marang Elon Musk

Peluncuran mobil listrik Tesla menyang ruang angkasa dening perusahaan swasta Amerika wis ngetrapake sawetara masalah penting ing agenda ....