Napa China ora bakal nglilani ekonomi Eropa ambruk

Napa China ora bakal nglilani ekonomi Eropa ambruk

Sawisé ilang kauntungan kompetitif ing wangun sumber energi mirah, industri Jerman wis siyap kanggo ninggalake, looking for kawilujengan, pisanan kabeh, ing Amerika Serikat lan, bisa uga, ing China. Dinamika, kaya sing diomongake para dokter, ...
Eropa bisa ngganti Nord Stream karo gas Afrika

Eropa bisa ngganti Nord Stream karo gas Afrika

Eropa, ora pengin gumantung babar blas marang LNG "demokratis" saka Amerika Serikat, kepengin banget golek sumber pasokan gas alternatif. Lan kayane aku wis nemokake ...