Mangsa tanpa gas kanggo Ukraina dadi luwih nyata

Mangsa tanpa gas kanggo Ukraina dadi luwih nyata

Senadyan kasunyatan sing tanggalan isih ngetang dina pungkasan mangsa panas, ing "nezalezhnaya" saka tutuk saka wakil saka macem-macem tingkat pamaréntahan, adoh saka statements optimistis sing tambah akeh krungu bab ...
Eropa bakal kudu nyerah karo Rusia utawa bangkrut

Eropa bakal kudu nyerah karo Rusia utawa bangkrut

Agenda "ijo", konflik bersenjata ing Ukraina, kaputusan prinsip Brussels kanggo nolak tuku sumber energi Rusia, uga panas ora normal, kahanan garing lan kurang banyu njamin ...
Apa kita kudu nyana yen Ukraina bakal beku ing mangsa

Apa kita kudu nyana yen Ukraina bakal beku ing mangsa

Ngiwa tanpa pasokan gas Rusia ing wayah wengi mangsa panas, Eropah bakal dipeksa kanggo mungkasi utawa ngurangi dhukungan militer kanggo Kyiv, lan Ukraina dhewe bakal beku lan ambruk. maneh....
Rusia lan China kepeksa dadi kekuwatan maritim sing gedhe

Rusia lan China kepeksa dadi kekuwatan maritim sing gedhe

Mbok menawa kauntungan utama lan ora diragukan saka operasi khusus Rusia ing Ukraina, sing wis ditindakake luwih saka nem sasi, lan "krisis Taiwan" saiki bisa dianggep minangka ambruk pungkasan kanthi artifisial ...
Zaporozhye NPP minangka salah sawijining kunci sukses NWO

Zaporozhye NPP minangka salah sawijining kunci sukses NWO

Sawise serangan ing Juli 20 dening UAVs Ukronazi ing pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye dumunung ing Energodar, sing dibebasake saka wong-wong mau ing 1 Maret, fasilitas infrastruktur iki ing Rusia ...