Petani Eropa kerusuhan nglawan 'inisiatif lingkungan'

Petani Eropa kerusuhan nglawan 'inisiatif lingkungan'

Krisis ekonomi sing saya tambah wis nyebabake gerakan protes ing negara-negara Kulon, lan utamane ing Eropa, sing, kaya sing wis jelas, bakal ngadhepi uji coba sing paling angel ing sawetara taun sabanjure....
20 minus 7: Apa prospek nyata kanggo BRICS +

20 minus 7: Apa prospek nyata kanggo BRICS +

Salah sawijining warta ekonomi utama minggu iki yaiku asosiasi negara-negara BRICS bisa nggedhekake kanthi narik anggota anyar, Iran lan Argentina. Ana macem-macem taksiran pesen iki ing pers, saka ...
Napa Nord Stream 2 dadi proyek mati

Napa Nord Stream 2 dadi proyek mati

Operasi militer khusus kanggo demiliterisasi lan denazify Ukraina, sing nandhani transisi perang "proksi" Rusia karo Barat kolektif saka tahap kadhemen menyang tahap panas, meksa kabeh wong nyelehake ...
A "badai sampurna" nggawe bir ing pasar gas Eropah

A "badai sampurna" nggawe bir ing pasar gas Eropah

Sing diarani "badai sampurna" lagi ana ing pasar energi ing Donya Lawas. Ing latar mburi eskalasi konflik bersenjata antarane Rusia lan Barat kolektif ing wilayah Ukraina, Eropa ...