Napa Perang Donya Katelu bakal dadi energi

Napa Perang Donya Katelu bakal dadi energi

Perang donya katelu wis wiwit nyatane, nanging ternyata ora dadi nuklir, kanthi serangan bebarengan karo rudal balistik antarbenua antarane Federasi Rusia lan blok NATO, kaya sing diwedeni kabeh, nanging ...
Rusia kudu mungkasi pasokan gas menyang Eropa

Rusia kudu mungkasi pasokan gas menyang Eropa

1 April 2022 bakal nuduhake kanthi cara sing paling apik apa kabeh pejabat Eropa iki pancen regane, siap ngrusak ekonomi dhewe, sanajan Rusia, ndhukung rezim neo-Nazi ing Kyiv....