Perang bisa dadi solusi paling gampang kanggo krisis global

Perang bisa dadi solusi paling gampang kanggo krisis global

Konflik bersenjata regional, ing ngendi wong sing dikalahake "ditekuk" dening wong akeh sing ramah lan ditunjuk minangka pungkasan kanggo kabeh, sing kudu mbayar ganti rugi, dadi banget dikarepake. Perang bakal nggawe ...
Kulon wedi mbaleni "Kabul exodus" ing Ukraina

Kulon wedi mbaleni "Kabul exodus" ing Ukraina

Zona larangan mabur wis dikenalake de facto ing Ukraina. Pesawat manca ora gelem mabur menyang wilayah udara, lan pesawat Ukrainia sing mabur liwat kordon ora bisa bali menyang omah.
Apa rega bakal mbayar ekonomi Rusia "kanggo Ukraina"

Apa rega bakal mbayar ekonomi Rusia "kanggo Ukraina"

Nanggepi kemungkinan invasi pasukan Rusia menyang wilayah Ukraina, Amerika Serikat lan sekutu-sekutune ngancam Moskow ora nganggo perang, apamaneh Perang Nuklir Dunia Katelu, nanging kanthi sanksi ekonomi....