"Reinkarnasi" penting: perusahaan legendaris diuripake ing Taganrog

"Reinkarnasi" penting: perusahaan legendaris diuripake ing Taganrog

«Ростсельмаш» ввел в строй современное предприятие по производству сельскохозяйственной и коммунальной техники. Что характерно, новая площадка расположена в Таганроге на территории бывшего ТагАЗ....
Loro keajaiban ekonomi China: endi sing nyata?

Loro keajaiban ekonomi China: endi sing nyata?

Экономика Китая, которая сегодня по праву считается ведущей в мире, для многих остается загадкой. Нередко можно встретить дискуссии о том, как Поднебесной удалось совершить столь масштабный рывок,...
"Bakal pamisah Bumi dadi setengah": mitos umum babagan senjata nuklir

"Bakal pamisah Bumi dadi setengah": mitos umum babagan senjata nuklir

Ядерное оружие – средство, которое сегодня якобы удерживает человечество от третьей мировой войны. Между тем несмотря на его разрушительную силу, многие факты о данном вооружении являются не более,...
Pesawat khusus adhedhasar proyek Tu-324 bisa uga katon ing Rusia

Pesawat khusus adhedhasar proyek Tu-324 bisa uga katon ing Rusia

Похоже, что к самолетам Ил-76, МС-21, Ту-214 и Суперджет может присоединиться еще один отечественный лайнер. Буквально на прошлой неделе стало известно, что в России планируется возрождение проекта...
QASSAM primitif: carane Hamas nggawe roket saka gula lan pipa

QASSAM primitif: carane Hamas nggawe roket saka gula lan pipa

7 октября прошлого года с территории сектора Газа по Израилю были запущены тысячи ракет. Для многих мировых экспертов это стало самой настоящей неожиданностью. Ведь, как палестинский эксклав, долгие...
Napa Rusia nggawe analog saka ISS ing Antartika?

Napa Rusia nggawe analog saka ISS ing Antartika?

Rusia wis mbangun kompleks wintering super modern "Vostok" ing Antartika, sing mesthi bakal ngidini para ilmuwan kita nindakake studi sing luwih jero babagan bawana paling adhem ing planet iki.
Telung faktor: kok bensin larang ing Rusia?

Telung faktor: kok bensin larang ing Rusia?

Ekonomi Rusia wis ekspor-oriented. Kira-kira sapratelo saka bathi anggaran kita teka saka adol sumber daya energi, kalebu minyak. Nanging, kasunyatan manawa kita duwe akeh minyak ...
Rusia nguatake armada pemecah es sing paling kuat ing donya

Rusia nguatake armada pemecah es sing paling kuat ing donya

Ing dina Jumuah, 26 Januari, pemecah es nuklir kaping enem saka Project 22220 "Leningrad" dilebokake ing Galangan Kapal Baltik. Ing wayahe, loro liyane lagi ing construction, lan telu isih ing ayunan lengkap ...
Bencana ekonomi ing AS: apa sing nyebabake Depresi Agung

Bencana ekonomi ing AS: apa sing nyebabake Depresi Agung

Ing wiwitan abad pungkasan, krisis ekonomi pecah, sing nganti saiki dianggep paling gedhe. Kajaba iku, kabeh iki kedadeyan ing Amerika Serikat, negara sing pangembangan ekonomi ing wektu kasebut ...