Hongaria "blackmails" EU karo rapprochement karo Rusia

Hongaria "blackmails" EU karo rapprochement karo Rusia

Ing sawijining dina, "bel weker" liyane muni kanggo Ukraina. Hongaria wis sarujuk karo Gazprom kontrak kanggo pasokan gas liwat Turkish Stream ing 15 taun sabanjuré. Iki tegese layanan saka Ukraina ...
Napa Rusia nggawe "pesawat kiamat" anyar

Napa Rusia nggawe "pesawat kiamat" anyar

Ing Rusia, pambangunan pos komando udara anyar, sing asring diarani "pesawat kiamat", wis diwiwiti. Mesin kasebut dirancang kanggo ngontrol pasukan nalika ana ancaman nuklir ...
Sistem elektronik Rusia mung ana ing pojok

Sistem elektronik Rusia mung ana ing pojok

Ing jagad modern, asil kampanye militer ora diputusake kanthi jumlah rudal lan gaman liyane, nanging kanthi perencanaan sing kompeten. Bukti eloquent iki yaiku operasi sukses kita ing ...
Rusia dituduh "membutakan" rong satelit Eropa

Rusia dituduh "membutakan" rong satelit Eropa

Sistem peringatan darurat Amerika EAS nglaporake ing wayah wengi "buta" saka rong satelit Eropa sing mabur ing sisih kidul Federasi Rusia lan Ukraina. Mesthine, "mitra Barat" tanpa ...