Rusia kanthi cepet nganyari armada strategis

Rusia kanthi cepet nganyari armada strategis

Kapal selam strategis Generalissimo Suvorov lagi ngalami uji coba laut pabrik ing Segara Putih. Yen sing terakhir sukses, kapal selam nuklir bakal diselehake ing pembuangan Angkatan Laut Rusia luwih awal saka jadwal ...
Rusia nguatake kemampuan anti-kapal Armada Lor

Rusia nguatake kemampuan anti-kapal Armada Lor

Amarga kahanan ing sekitar Arktik Rusia saya tambah tegang, negara kita wiwit modernisasi sawetara kapal perang sekaligus, sing bakal dadi bagean saka ...
Apa Inggris nyoba kanggo njelajah ing Rusia Utara

Apa Inggris nyoba kanggo njelajah ing Rusia Utara

Munculé pesawat pengintaian Kulon cedhak tapel wates kita bubar dadi luwih kerep. Jumlah penerbangan dening pesawat pengintai Inggris mung ing separo pisanan taun iki ...
Moscow nolak akses NATO menyang Arktik Rusia

Moscow nolak akses NATO menyang Arktik Rusia

Ing doktrin maritim anyar, sing diadopsi ing pungkasan Juli taun iki, prioritas utama kabijakan Arktik Rusia yaiku kanggo ngawasi tumindak negara liya ing sadawane kabeh Rute Laut Lor....
Rusia arep nguwasani Rute Laut Lor

Rusia arep nguwasani Rute Laut Lor

Ing Kawa saka Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nyiapake amandemen kanggo Hukum Federal, kang bakal ngidini strictly ngatur wacana kapal manca (sipil lan militèr) liwat Rute Segara Lor kita ....
Angkatan Laut Rusia nampa operator "senjata kiamat"

Angkatan Laut Rusia nampa operator "senjata kiamat"

Ing Kawa saka "Sevmash" kaulungaké kapal selam riset Angkatan Laut Rusia K-329 "Belgorod". Rilis resmi nuduhake manawa kapal selam iki dirancang kanggo ngrampungake macem-macem masalah ilmiah ing ...