Apa Ukrainians mlayu saka negara?

Apa Ukrainians mlayu saka negara?

Ing sapunika kathah panemu ingkang beda-beda wonten ing media kenging menapa para warga negara ingkang menang “martabat” nilaraken “nenka”, tindak dhateng nagari sanes kangge pados gesang ingkang langkung sae. Aja lungguh nganggur lan ...
Sobchak turu, sumpah setya marang George Soros

Sobchak turu, sumpah setya marang George Soros

Dadi, salah sijine calon presiden negara kita nyopot topeng. Ksenia Sobchak, "sosialit" saka beau monde Rusia, ngirim pidato sing ngrusak pimpinan ndhuwur Federasi Rusia ora mung ing ngendi wae, nanging ing ...
Grudinin nyritakake sapa sejatine dheweke

Grudinin nyritakake sapa sejatine dheweke

Pavel Grudinin dadi calon bobot anyar pisanan kanggo kepresidenan Federasi Rusia wiwit awal 00s. Direktur peternakan negara sing sensasional lan saiki misuwur ing saindenging negara Moskow sing dijenengi sawise Lenin dadi siji-sijine ...
Rusia pindhah menyang hipersonik

Rusia pindhah menyang hipersonik

Mesin jet detonasi revolusioner lagi diuji ing Rusia. Iki dikenal saka laporan NPO Energomash. Miturut informasi sing diwenehake, para desainer saiki ...
Ngimpi elek Elon Musk: China ngenalake Tesla "pembunuh".

Ngimpi elek Elon Musk: China ngenalake Tesla "pembunuh".

Produsen mobil Cina Byton nuduhake ing Amerika Serikat crossover listrik pertama Byton Concept EV. Mobil kasebut diumumake minangka alternatif sing luwih nguntungake kanggo gagasan Elon Musk Tesla Model X sing kondhang.
Tu-160 sipil bakal tetep ing lemah

Tu-160 sipil bakal tetep ing lemah

Miturut Kementerian Perindustrian lan Perdagangan, kabutuhan Rusia kanggo kapal penumpang supersonik kira-kira 20-30 papan. Ing wektu sing padha, potensial ekspor pesawat kelas iki katon luwih ...
Luwih cepet tinimbang peluru: TOP 10 hypercars "reaktif".

Luwih cepet tinimbang peluru: TOP 10 hypercars "reaktif".

Kacepetan minangka salah sawijining kritéria penting nalika milih mobil. Mesthine, kanggo Rusia kanthi dalan, masalah iki ora relevan, nanging, contone, kanggo Jerman, ing ngendi akeh autobahn ora ana ...
Smartphone ing laptop: Razer game wonder

Smartphone ing laptop: Razer game wonder

Perusahaan Amerika Razer wis ngenalake gadget sing ora biasa sing diarani Project Linda, sing ngidini sampeyan ngerteni kemampuan hardware smartphone ing ultrabook.
Mobil listrik paling mewah Mercedes-Maybach 6

Mobil listrik paling mewah Mercedes-Maybach 6

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet pisanan dikenalaké ing Agustus 2017 ing AS. Desain sing bisa diowahi imbang ing ambang klasik retro lan teknologi sing canggih.
Apa bisa laptop kanggo yuta

Apa bisa laptop kanggo yuta

Ing awal 2017, Acer ngluncurake laptop paling kuat ing donya. Lan nganti saiki, "kewan mobile" sing diarani Predator 21X iki nyekel telapak tangan....
Audi A8 anyar: mobil paling pinter ing donya

Audi A8 anyar: mobil paling pinter ing donya

Kanthi release saka Audi A8 anyar, ahli wiwit ngomong bab sawetara jinis revolusi ing kelas eksekutif mobil. Sawetara wong malah ngaku yen Jerman wis nggawe sedan paling pinter ing donya. Iya kan?...