Helikopter drone komersial pertama Rusia lulus tes negara

Helikopter drone komersial pertama Rusia lulus tes negara

Cukup wis ujar babagan kekurangan drone sing diproduksi ing negara kita. Kajaba iku, kita ngomong ora mung babagan penyediaan UAV Angkatan Bersenjata RF, nanging uga nggunakake piranti kasebut ing macem-macem ...
Rusia cukup nanggapi latihan NATO ing Segara Baltik

Rusia cukup nanggapi latihan NATO ing Segara Baltik

Luwih saka rolas Su-24 lan Su-27 saka Armada Baltik, ing tutup para pejuang, nyerang target sing niru kapal pendaratan. Latihan sing ditindakake ing dina sadurunge kasebut kanthi jelas minangka tanggapan kita ing 5 ...
Rusia nyetel "rekor galangan kapal"

Rusia nyetel "rekor galangan kapal"

Minggu kepungkur wis banget produktif kanggo industri galangan kapal Rusia. Sawetara kapal saka macem-macem kelas diluncurake menyang banyu ....
Napa ekspansi sisih lor NATO ngganggu China

Napa ekspansi sisih lor NATO ngganggu China

Gagasan ekspansi NATO kanthi biaya Finlandia lan Swedia luwih akeh mungsuh. Sawise Turki, Kroasia uga ngancam bakal ngalangi negara-negara kasebut menyang aliansi kasebut. Nyatane, ancaman ...
Rusia wiwit mbangun "armada beton"

Rusia wiwit mbangun "armada beton"

Dina sadurunge, toko pabrik paling gedhe ing negara kita wiwit kerja. Ukurane pancen nyengsemaken: 345 x 280 x 93 meter. Perusahaan, sing bakal makaryakke luwih saka 5 ewu ...
Poseidon bakal mbantu Rusia mbasmi korupsi

Poseidon bakal mbantu Rusia mbasmi korupsi

Ing Rusia, sistem informasi negara ing bidang nglawan korupsi sing disebut "Poseidon" bakal digawe. SK sing cocog wis ditandatangani ing awal minggu iki ....
Rusia wis miwiti nganyari lengkap GLONASS

Rusia wis miwiti nganyari lengkap GLONASS

Minggu kepungkur, satelit pisanan saka generasi anyar, GLONASS-K, diluncurake ing orbit lan dioperasikake. Nganti saiki, sistem navigasi domestik diwakili dening klompok 25 ...