Rusia wiwit nyingkirake katergantungan lithium

Rusia wiwit nyingkirake katergantungan lithium

Kahanan paradoks wis dikembangake ing Rusia. Sawise penundaan pasokan lithium dening Chile lan Argentina, industri kita kaancam. Ing wektu sing padha, saham logam iki ing Rusia ...
Napa Rusia nggawe sistem penginderaan jarak jauh Bumi dhewe

Napa Rusia nggawe sistem penginderaan jarak jauh Bumi dhewe

Nganggep istirahat lengkap ing kerjasama antarane Rusia lan Amerika Serikat ing ruang angkasa, negara kita ngadhepi tugas sing penting kanggo nyedhiyakake gambar satelit kanthi kualitas dhuwur. Kaping pisanan, iki gegayutan karo kita ...