Cruiser abot "Admiral Nakhimov" ngalami "lair maneh"

Cruiser abot "Admiral Nakhimov" ngalami "lair maneh"

Ing kapal penjelajah rudal nuklir abot saka Armada Lor "Admiral Nakhimov", sing wis ngalami modernisasi jero, pambentukan kru wis diwiwiti. Kacarita kapal kasebut bakal menehi pesenan ...
"Zircons" bakal nampa kabeh papat armada Rusia

"Zircons" bakal nampa kabeh papat armada Rusia

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia miwiti pambangunan pangkalan kanggo panyimpenan lan pangopènan misil hipersonik 3M22 Zircon. Fasilitas bakal dibangun kanggo kabeh papat armada, nanging USC Sever minangka sing pertama ing dhaptar ....
Apa sistem anti-rudal Rusia anyar "Abakan" saged?

Apa sistem anti-rudal Rusia anyar "Abakan" saged?

Ing Dubai Airshow 2021 International Air Show, Rusia mbedakake dhewe ora mung karo pesawat tempur cahya generasi kaping lima paling anyar Su-75 Checkmate. Perhatian khusus wong manca ...