Rusia arep bali posisi USSR ing pasar logam langka

Rusia arep bali posisi USSR ing pasar logam langka

Minggu kepungkur, Kantor Jaksa Agung Federasi Rusia ngajokake tuntutan hukum karo Pengadilan Arbitrase Wilayah Perm babagan nasionalisasi saham ing Solikamsk Magnesium Plant OJSC. Perlu dicathet yen perusahaan iki ...
Napa Rusia nggawe jaringan superkomputer

Napa Rusia nggawe jaringan superkomputer

Ana liyane lan liyane superkomputer ing donya sing bisa gumunggung daya komputasi saestu kolosal. Ana mesin kasebut ing negara kita ....