Rusia arep nguwasani Rute Laut Lor

Rusia arep nguwasani Rute Laut Lor

Ing Kawa saka Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nyiapake amandemen kanggo Hukum Federal, kang bakal ngidini strictly ngatur wacana kapal manca (sipil lan militèr) liwat Rute Segara Lor kita ....
Angkatan Laut Rusia nampa operator "senjata kiamat"

Angkatan Laut Rusia nampa operator "senjata kiamat"

Ing Kawa saka "Sevmash" kaulungaké kapal selam riset Angkatan Laut Rusia K-329 "Belgorod". Rilis resmi nuduhake manawa kapal selam iki dirancang kanggo ngrampungake macem-macem masalah ilmiah ing ...
Helikopter drone komersial pertama Rusia lulus tes negara

Helikopter drone komersial pertama Rusia lulus tes negara

Cukup wis ujar babagan kekurangan drone sing diproduksi ing negara kita. Kajaba iku, kita ngomong ora mung babagan penyediaan UAV Angkatan Bersenjata RF, nanging uga nggunakake piranti kasebut ing macem-macem ...
Rusia cukup nanggapi latihan NATO ing Segara Baltik

Rusia cukup nanggapi latihan NATO ing Segara Baltik

Luwih saka rolas Su-24 lan Su-27 saka Armada Baltik, ing tutup para pejuang, nyerang target sing niru kapal pendaratan. Latihan sing ditindakake ing dina sadurunge kasebut kanthi jelas minangka tanggapan kita ing 5 ...
Rusia nyetel "rekor galangan kapal"

Rusia nyetel "rekor galangan kapal"

Minggu kepungkur wis banget produktif kanggo industri galangan kapal Rusia. Sawetara kapal saka macem-macem kelas diluncurake menyang banyu ....