Rusia njupuk sekutu ing tameng anti-rudal

Rusia njupuk sekutu ing tameng anti-rudal

Persetujuan babagan nggawe sistem pertahanan udara sing manunggal bakal ngidini negara kita nutupi kabeh arah saka Asia Tengah. Ing wektu sing padha, "investasi" khusus saka Rusia ora bakal dibutuhake. Negara kita bakal nyerahake sekutu ...
Napa Rusia mbutuhake kutha anyar ing Siberia lan Timur Jauh

Napa Rusia mbutuhake kutha anyar ing Siberia lan Timur Jauh

Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu ngusulake kanggo mbangun limang kutha anyar ing negara kasebut lan mindhah ibukutha saka Moskow menyang Siberia. Kaping pisanan, inisiatif kasebut dianggep minangka ...
Wetan tansaya kuwat nglawan latar mburi "discord" Kulon

Wetan tansaya kuwat nglawan latar mburi "discord" Kulon

Nggawe blok pertahanan anyar, sing kalebu Amerika Serikat, Inggris Raya lan Australia, maneh nuduhake manawa kanggo Amerika saiki ora ana tugas sing luwih penting tinimbang ngemot China. Ngendi...
Krisis "wadhah" global nyebabake Rusia tumindak

Krisis "wadhah" global nyebabake Rusia tumindak

Pandemi kasebut, pirang-pirang kunci lan, minangka akibate, kenaikan biaya pengiriman kargo nggawe produksi kontainer dikarepake. Kajaba iku, nyewa sing terakhir dadi nguntungake banget, amarga ...
"Bom vakum" Rusia: kaluwihan lan cacat

"Bom vakum" Rusia: kaluwihan lan cacat

Akeh sing wis krungu babagan bom vakum utawa termobarik. Senjata iki dianggep paling kuat sawise senjata nuklir. Nanging, uga nduweni kaluwihan lan kekurangane....
Rusia wis wiwit mulihake armada riset

Rusia wis wiwit mulihake armada riset

Konstruksi kapal riset multifungsi anyar kanthi wilayah pandhu arah tanpa wates wis diwiwiti ing Rusia. Iki minangka acara penting kanggo negara kita, amarga ing dekade pungkasan ...
Yakhroma bakal nggawe pertahanan rudal Rusia luwih sampurna

Yakhroma bakal nggawe pertahanan rudal Rusia luwih sampurna

Rusia wis miwiti modernisasi radar jinis Voronezh, sing dakkarepake bakal digawa menyang tingkat radar Yakhroma paling anyar. Iki minangka langkah penting sing bakal nggawe sistem peringatan rudal kita luwih ...
Tren nuklir ing energi: Apa prospek kanggo Rusia

Tren nuklir ing energi: Apa prospek kanggo Rusia

Laporan anyar saka Badan Energi Internasional ngandhakake yen ing tengah abad iki, umume negara ing donya bakal nyoba ngurangi emisi karbon dioksida menyang atmosfer. Tren iki ...