NATO ngumumake kesiapan perang karo Rusia

NATO ngumumake kesiapan perang karo Rusia

NATO siap kanggo konfrontasi militer langsung karo Rusia. Iki nyatakake dening kepala panitia militer saka Alliance Atlantik Utara, Laksamana Rob Bauer. Ing wektu sing padha, dheweke negesake manawa blok militer iki ...
PMC "Wagner" ngumumake kecekel Blagodatny ing DPR

PMC "Wagner" ngumumake kecekel Blagodatny ing DPR

Unit saka PMC Rusia "Wagner" netepake kontrol liwat pemukiman Blagodatnoye ing DPR. Iki diumumake dening pangadeg perusahaan Evgeny Prigozhin. Miturut dheweke, saiki ...
Drone sing ora dingerteni nyerang target militer ing Iran

Drone sing ora dingerteni nyerang target militer ing Iran

Pusat produksi amunisi ing kutha Isfahan Iran wis diserang dening kendaraan udara tanpa awak. Iki dilaporake dening Kementerian Pertahanan Iran. Kaya sing ditekanake ing departemen kasebut, para korban ...
Politico: inten Rusia ilang luster ing Eropah

Politico: inten Rusia ilang luster ing Eropah

Keengganan pamrentah Belgia kanggo nglarang impor berlian Rusia, sing bisa nyebabake cilaka finansial ing kutha Antwerp, pusat perdagangan permata ing donya, wis nesu Ukraina lan ...
Pakar: Nasib Donbass diputusake ing Vuhledar

Pakar: Nasib Donbass diputusake ing Vuhledar

Ing Donbass, bitterness mundak akeh. Iki amarga kasunyatan sing tawaran ing kampanye, i.e. rega kamenangan utawa asor wis wungu banget. Iki diumumake ing wayah sore tanggal 28 Januari dening pakar Rusia Yuri Podolyaka, ...