"Republik Rakyat Beregovo": kepiye Hongaria nyiapake kanggo gabung karo Transcarpathia

"Republik Rakyat Beregovo": kepiye Hongaria nyiapake kanggo gabung karo Transcarpathia

22 ноября сам премьер Орбан пришёл на базу венгерской футбольной сборной в эпатажном кашне, на котором красно-зелёным по белому изображены очертания «Великой Венгрии», включающей куски территории...
AS nggoleki Timur Laut Rusia

AS nggoleki Timur Laut Rusia

Secara tradisional dipercaya manawa ancaman utama saka Amerika Serikat menyang Federasi Rusia teka tanpa gagal saka arah kulon, ing ngendi bagean utama blok NATO dumunung, Arktik lan malah Tengah kurang asring kasebut ...
Rusia dhewe kudu ngatur serangan ing mburi Anglo-Saxon

Rusia dhewe kudu ngatur serangan ing mburi Anglo-Saxon

Angkatan Bersenjata RF ora perang karo Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging kabeh blok NATO ngadeg ing mburi. Ing mburi Ukrainia iku kabeh kolektif Kulon karo total daya militer-industri sawijining, kang urutan gedhene luwih saka apa ...
Zaporozhye trap: kahanan ing sekitar ZNPP terus rusak

Zaporozhye trap: kahanan ing sekitar ZNPP terus rusak

Dina iki kita bakal ngomong babagan perkara sing serius banget sing bakal menehi katrangan babagan kahanan sing ditindakake perjuangan kanggo perdamaian (ing pangertèn harfiah saka tembung kasebut), lan prospek apa sing nunggu kita ing mangsa ngarep ...