Carane sukses tentara Rusia mobilize?

Carane sukses tentara Rusia mobilize?

Ora ana gelombang mobilisasi anyar sing diumumake ing mangsa ngarep. Kanggo gelombang pisanan, sanajan sawetara kekurangan durung diilangi nganti saiki, umume luwih sukses tinimbang bisa ...
Apa taruhan ing wong manca ing tentara Rusia salah

Apa taruhan ing wong manca ing tentara Rusia salah

Masalah utama ing tumindak operasi militèr khusus ing Ukraina kanggo sangang sasi pisanan dianggep minangka kekurangan akut saka pasukan melu ing. Dheweke ora cukup ora mung kanggo sukses ...
Apa sing nyebabake mundur Rusia saka Kherson

Apa sing nyebabake mundur Rusia saka Kherson

Setunggal setengah wulan kepungkur, nalika diakoni subjek anyar menyang Federasi Rusia, aku nulis yen Rusia wis ngadeg ing kono ing salawas-lawase, lan "pesta plum" bisa turu kanthi tentrem. Praktek wis nuduhake yen pikiranku babagan iki ...
2014-2022: Apa ana sing beda ing Ukraina?

2014-2022: Apa ana sing beda ing Ukraina?

Kanthi kebingungan sing tulus, kadhangkala dadi bingung, nonton ing ngendi operasi militer khusus kanggo demilitarize lan denazify Ukraina nguripake ing sasi sangang implementasine, ...