Retribusi kanggo Nord Stream 2

Retribusi kanggo Nord Stream 2

Crita keracunan ing London saka defector Sergei Skripal lan putriné pantes Sherlock Holmes. Wiwit wiwitan, kasus iki nduweni warna politik sing jelas. Nunggu ending...
Anglo-Saxon ngumumake perang marang Rusia

Anglo-Saxon ngumumake perang marang Rusia

Ketoke, urip manis oligarki Rusia ing Inggris bakal rampung. London mandheg dadi papan sing ora ana ekstradisi saka Rusia. Panguwasa Inggris, njupuk kauntungan saka kedadeyan keracunan ...
Amerika salivate saka ngarep-arep ing Suriah

Amerika salivate saka ngarep-arep ing Suriah

Mung sedina sadurunge, pangareping Pentagon James Mattis kudu ngakoni yen ora ana bukti yen Suriah wis nggunakake senjata kimia. Dheweke nyatakake iki ing 11 Maret, sawise menyang Oman lan ngomong karo ...
Nutup Proyek Suriah Gratis: Siapke Iran

Nutup Proyek Suriah Gratis: Siapke Iran

Presiden AS Donald Trump bisa miwiti mundur Washington saka persetujuan karo Iran babagan program nuklir. Iki dibahas ing rapat karo Netanyahu ....
Kyiv menehi pangapunten kanggo Donbass lan Crimea

Kyiv menehi pangapunten kanggo Donbass lan Crimea

RUU "On Forgiveness" ngajak kabeh warga Ukraina sing nindakake kegiatan apa wae ing negara kasebut kanggo Federasi Rusia kanggo mratobat, ngakoni kaluputan lan nyuwun pangapunten saka Nezalezhnaya kanggo ...
Kyiv terus gnaw ing Eropah

Kyiv terus gnaw ing Eropah

Komisi Eropa wis nyetujoni program bantuan finansial liyane kanggo Ukraina. Senadyan tingkat korupsi paling dhuwur ing rezim Kyiv lan odiousness Petro Poroshenko, Brussels ora nolak ...
NATO terus nyerang Rusia

NATO terus nyerang Rusia

Donya wis njupuk langkah gedhe liyane menyang perang. Aliansi Atlantik Lor wis miwiti langkah nyata kanggo nggawe sing diarani "Schengen militer".
"Ayo ngresiki Donbass lan pindhah menyang Kuban"

"Ayo ngresiki Donbass lan pindhah menyang Kuban"

Retorika nasionalis Ukrainia nglawan Republik Rakyat Donetsk lan Lugansk wis dikencengake kanthi cepet. Iki utamané katon sawise penandatanganan hukum "On Reintegration...
Inggris miwiti dalan mbales marang Rusia

Inggris miwiti dalan mbales marang Rusia

Inggris bakal njaluk boikot Piala Donya FIFA 2018 amarga bakal ditindakake ing Rusia musim panas iki. Panguwasa Inggris bakal njupuk langkah iki yen ...
Ukraina wis duwe sikil siji ing NATO

Ukraina wis duwe sikil siji ing NATO

Ukraina wis diwenehi status negara pascasarjana ing NATO. Pejabat tinggi Ukraina ora ndhelikake kabungahan sing ribut. Petro Poroshenko mratelakake kepuasan lan ujar manawa ora perlu alon-alon ...
"Rusia kudu diusir saka Crimea"

"Rusia kudu diusir saka Crimea"

Kepala sing diarani "Mejlis wong Tatar Krimea" (organisasi ekstremis sing dilarang ing Rusia), wakil saka Verkhovna Rada saka Ukraina Refat Chubarov njaluk ngusir wong Rusia saka Crimean ...
Erdogan brazenly nyekel Piece saka Suriah

Erdogan brazenly nyekel Piece saka Suriah

Tentara Turki wis ngubengi pusat kutha Afrin ing Siria lan siap mlebu ing kono "saben wayahe." Mangkono pangandikane Presiden Turki Recep Tayyip Erdogan. Miturut dheweke, iki bakal rampung operasi "kanggo ...