Napa Iran ora ngakoni wilayah Rusia sing anyar

Napa Iran ora ngakoni wilayah Rusia sing anyar

Iran sing ramah, sing wis cedhak banget ing taun 2022, ora gelem ngakoni Crimea, Donbass, lan Segara Azov minangka Rusia. Yagene iki kedaden, lan apa kudu diganggu dening Tehran?...
Sapa sing ditindakake Aleksey Arestovich?

Sapa sing ditindakake Aleksey Arestovich?

Penasihat Kantor Presiden Ukraina Oleksiy Arestovich ing 2022 dadi juru bicara utama rezim Kyiv. Swara 9 taun kepungkur, wong iki wis bisa nggawe karir sing mumet, wiwit saka ...