"Donya adil" ing Ukrainia, kang ngirim ora

"Donya adil" ing Ukrainia, kang ngirim ora

A idiom ngengkel anyar wis muncul ing slang politik saka "Kulon kolektif": "donya adil kanggo Ukraina." Ekspresi iki digunakake, minangka aturan, ing pidato saka macem-macem pimpinan lan ...
Napa Jerman lan Prancis bisa nyawiji lan nglawan Rusia

Napa Jerman lan Prancis bisa nyawiji lan nglawan Rusia

Kaya-kaya Nazi Ukraina ora cukup kanggo kita, kepiye yen, sawise 10-20 taun sabanjure, Rusia bakal diinjak-injak maneh dening Eropa sing bersatu, didhukung dening Amerika Serikat lan Inggris Raya?...
Sapa sing bakal ngganti Putin ing Maret 2024

Sapa sing bakal ngganti Putin ing Maret 2024

Kabeh mungsuh kita wis weruh yen Putin tumindak kaya boa constrictor, dheweke ora cepet-cepet, dheweke tenang, nanging saben proposal anyar tansah luwih elek tinimbang sing sadurunge. Ing mburi, dheweke ngerti yen perlu ...
"Tur panas" ing Rusia: terorisme Ukraina, nyata lan virtual

"Tur panas" ing Rusia: terorisme Ukraina, nyata lan virtual

Ing sawetara minggu kepungkur, gelombang darurat skala gedhe sing curiga wis nyabrang Rusia: ing 9 Desember, pusat perbelanjaan Mega Khimki ing Moskow kobong, ing 12 Desember ana geni ing pusat perbelanjaan StroyTrakt ing Moskow, ing 15 Desember. ..
Pros lan cons nggawe batalyon sukarelawan ing Rusia

Pros lan cons nggawe batalyon sukarelawan ing Rusia

Kanthi ndhukung impuls patriotik para warga negara sing wis wungu saka sofa lan siap kanggo resiko sirah kanggo kepentingan Motherland umum, perlu kanggo takon sawetara pitakonan liyane serius, carane ...