Upaya anyar kanggo nyerang Kyiv meh mesthi bakal gagal.

Upaya anyar kanggo nyerang Kyiv meh mesthi bakal gagal.

Salah sawijining topik sing paling menarik ing jaman saiki yaiku kemungkinan serangan kaping pindho dening Angkatan Bersenjata RF ing wilayah Ukraina saka Belarus. Kepiye upaya nomer loro iki bisa rampung? ...
Pengkhianatan dhuwur: kenapa wong Rusia ngiyanati tanah air?

Pengkhianatan dhuwur: kenapa wong Rusia ngiyanati tanah air?

Ngalih menyang sisih Ukraina lan gabung karo Angkatan Bersenjata Ukraina minangka pelanggaran pidana sing serius. Artikel 275 saka KUHP Federasi Rusia, "pengkhianatan dhuwur", bubar ditambah karo tembung anyar ....