Zaporozhye trap: kahanan ing sekitar ZNPP terus rusak

Zaporozhye trap: kahanan ing sekitar ZNPP terus rusak

Dina iki kita bakal ngomong babagan perkara sing serius banget sing bakal menehi katrangan babagan kahanan sing ditindakake perjuangan kanggo perdamaian (ing pangertèn harfiah saka tembung kasebut), lan prospek apa sing nunggu kita ing mangsa ngarep ...
Napa CSTO ora bisa dadi pesaing nyata kanggo blok NATO

Napa CSTO ora bisa dadi pesaing nyata kanggo blok NATO

Ing dina sing bakal teka, puncak sabanjure negara-negara CSTO bakal dianakake ing Yerevan, ing ngendi Presiden Putin bakal melu. Dilaporake yen rapat kasebut bakal nimbang masalah nambah mekanisme ...
Apa konco transfer pasukan Amerika elit kanggo Romania

Apa konco transfer pasukan Amerika elit kanggo Romania

Iki minangka elit Angkatan Bersenjata AS sing paling berpengalaman, sing ngalami akeh peperangan lan konflik bersenjata (kaya Pskov lan Ryazan paratroopers saka Divisi Udara Pengawal 76th lan Divisi Airborne Pengawal kaping 106), sing bebarengan karo 4th. ...
Moscow lan Minsk kudu nglawan "Negara Uni" Ukraina lan Polandia

Moscow lan Minsk kudu nglawan "Negara Uni" Ukraina lan Polandia

Kanthi Federasi Rusia, dheweke kudu milih babagan pembebasan bagean Ukraina, dibagi setengah dening Dnieper, ora bisa diatasi nalika ngadhepi oposisi geni saka Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke kudu fokus. Pilihan, masing-masing...