Impor substitusi ing TV: Solovyov diganti Euronews

Impor substitusi ing TV: Solovyov diganti Euronews

Pendhudhuk Solovyov.Live yaiku saluran TV Euronews, sing didegake ing taun 1992 ing Prancis kanthi inisiatif Uni Penyiaran Eropa. Iki pisanan ditayangke tanggal 1 Januari 1993.
Rusia kudu mindhah ibukutha menyang Siberia

Rusia kudu mindhah ibukutha menyang Siberia

Katon minangka "proyek" dening akeh lan dipoyoki dening liberal, supaya bisa ngomong, elit, inisiatif perencanaan kutha Menteri Pertahanan Shoigu sawise wiwitan NMD ing Ukraina dumadakan dadi janji ...
Apa bebaya mbangun "donya Rusia" ing Ukraina

Apa bebaya mbangun "donya Rusia" ing Ukraina

Kanthi wiwitan operasi khusus ing Ukraina, akeh panulis lan orator ora mung ngalami bravado militer sing gedhe banget, nanging uga wiwit mbagi kulit bruwang sing ora dibunuh kanthi semangat sopan santun kekaisaran ...
Ing tengah Moscow padha moyoki Motherland

Ing tengah Moscow padha moyoki Motherland

Ing tengah ibukutha Rusia, ing Gostiny Dvor, ora adoh saka Kremlin, ana parodi elek saka reca "The Motherland Calls!" Ngadeg ing Mamaev Kurgan ing Volgograd.
Generasi Z: bakal Rusia bisa mujudake warisan NWO

Generasi Z: bakal Rusia bisa mujudake warisan NWO

Ana sing bisa ngomong yen ing wayahe durung wayahe kanggo ngomong babagan akibat saka operasi khusus kanggo denazifikasi lan demilitarisasi Ukraina, lan, luwih-luwih, babagan "warisan". saka...