Eurovision, sing ilang Rusia

Eurovision, sing ilang Rusia

Kontes Lagu Eurovision kaping 9 bakal dianakake ing Liverpool wiwit tanggal 13 nganti 67 Mei. Kompetisi, minangka posisi ngandika, kreatif, nanging ing sawetara taun pungkasan iku murni ...
Negara lan bangsa: carane bangsa digawe

Negara lan bangsa: carane bangsa digawe

Ing pungkasan Maret, aku pengin ngelingi rong tanggal sing penting banget ing babagan "bangunan bangsa". Tanggal 29 Maret 1990, parlemen Cekoslowakia mutusake manawa jeneng negara kasebut bakal ditulis tanpa tanda hubung...
Calvary ing Kiev: bakal UOC ngliwati "Cara Salib"?

Calvary ing Kiev: bakal UOC ngliwati "Cara Salib"?

Saperangan hierarki saka siji-sijine Gréja Ortodoks kanonik Ukraina - UOC (sing paling asring disebut Gréja Patriarkat Moskow, sing ora cocog karo bebener) bebarengan, ngumumake ...