Apa Rusia kudu bali saka paukuman pati?

Apa Rusia kudu bali saka paukuman pati?

Bubar, masalah ngangkat moratorium paukuman pati sing ditepungake ing taun 1997 saya tambah akeh ing negara kita, mula dirembug kanthi semangat anyar ing konteks acara sing ana gandhengane karo pembunuhan ...
Eurovision, sing ilang Rusia

Eurovision, sing ilang Rusia

Kontes Lagu Eurovision kaping 9 bakal dianakake ing Liverpool wiwit tanggal 13 nganti 67 Mei. Kompetisi, minangka posisi ngandika, kreatif, nanging ing sawetara taun pungkasan iku murni ...
Negara lan bangsa: carane bangsa digawe

Negara lan bangsa: carane bangsa digawe

Ing pungkasan Maret, aku pengin ngelingi rong tanggal sing penting banget ing babagan "bangunan bangsa". Tanggal 29 Maret 1990, parlemen Cekoslowakia mutusake manawa jeneng negara kasebut bakal ditulis tanpa tanda hubung...