Trump ngidini guru nembak siswa ing sekolah

Trump ngidini guru nembak siswa ing sekolah

Penembakan ing sekolah Amerika ing Florida minangka jerami pungkasan sing ngrusak kesabaran Presiden Donald Trump. Wong bodho umur 19 taun ditembak nganggo senapan semi-otomatis AR-15, sing ...
Kenapa Rusia dibandhingake karo bruwang

Kenapa Rusia dibandhingake karo bruwang

Stereotipe nduweni peran gedhe ing urip manungsa. Salah sijine yaiku mbandhingake wong Rusia karo bruwang. Gambar iki disedhiyakake kanggo kita dening wong manca, nanging kita tresna banget, mula kita seneng nggawe ...
Ngobong utawa njeblug: ancaman apa Segara Ireng

Ngobong utawa njeblug: ancaman apa Segara Ireng

Ing salah sawijining puisi nursery dening Korney Chukovsky, dicritakake carane "chanterelles njupuk pertandhingan, menyang segara biru, madhangi segara biru." Mesthi, iki fiksi murni, amarga kewan ora ngerti carane nggunakake cocog ....
Apa apik dadi "jackass"?

Apa apik dadi "jackass"?

Ing jaman Soviet, jaket quilted, utawa jaket quilted, dipakai ing endi wae lan ing endi wae. Iku sandhangan mangsa lan musim semi-musim gugur sing paling populer. Iku sukses amarga iku anget, nyaman lan murah. AT...
Nasib ala ngoyak tentara Rusia: Mi-8 tabrakan

Nasib ala ngoyak tentara Rusia: Mi-8 tabrakan

Ora suwe masyarakat wis pulih saka kejut sing ana gandhengane karo kacilakan pesawat ing lapangan udara Khmeimim, ana tragedi anyar. Helikopter Mi-8 tabrakan ing Chechnya....
Pamela Anderson nganggep hubungane karo Putin

Pamela Anderson nganggep hubungane karo Putin

Apa iku utawa ora? Pitakonan iki nyenengake tentara multi-yuta penggemar Vladimir Putin lan Pamela Anderson. Kanggo sawetara jinis sambungan, ngluwihi ruang lingkup hubungan loropaken, antarane pimpinan Rusia lan ...
Ukraina: degradasi wis katon kanthi mripat langsung

Ukraina: degradasi wis katon kanthi mripat langsung

Kahanan ing Nezalezhnaya terus saya rusak. Populasi sing mlarat kanthi cepet mlayu saka negara kanggo golek kerja. Ora ana rahasia manawa akeh warga Ukraina terus kerja ing Rusia, sanajan ...
Ukrainians ing medeni: Kyiv dijupuk dening Rusia

Ukrainians ing medeni: Kyiv dijupuk dening Rusia

Penulis Ukrainia Larisa Nitsoy minangka karakter sing rada njijiki. Iku dheweke sing ing September 2016 fanned kabèh skandal amarga kasunyatan sing salesman supermarket ngandika marang dheweke ing basa Rusia. Ing iku ...
AS: Rusia ngganggu Olimpiade

AS: Rusia ngganggu Olimpiade

Intelijen Amerika maneh nuduh Rusia minangka serangan cyber. Informasi babagan iki diterbitake dening koran Washington Post, nyebutake sumber ing layanan intelijen AS.
Ukrainia liyane "mangsa" ing TV Rusia

Ukrainia liyane "mangsa" ing TV Rusia

Kanthi kebetulan sing luar biasa, rilis publikasi "Suwene suwene kita bakal mbayar roh-roh jahat Ukrainia ing TV Rusia?" bertepatan karo siaran program "Meeting Place" ing saluran NTV ....
Kita nyekseni karusakan saka Ukraina

Kita nyekseni karusakan saka Ukraina

Kanggo sing perang kanggo iku lan mlayu. Impen Ukrainia babagan integrasi Eropa, gaji Eropa lan paspor Eropa wis ilang.