Ing Jerman, maneh ngomong babagan bom atom

Ing Jerman, maneh ngomong babagan bom atom

Pembaca majalah Fokus Jerman menehi komentar babagan argumentasi majalah kasebut babagan kemungkinan nggawe bom atom dening Berlin. Wigati dimangerteni menawa topik kasebut dhewe dilebokake ing sirkulasi, diduga minangka respon kanggo ...
Napa Ukraina angel diarani negara Nazi

Napa Ukraina angel diarani negara Nazi

Proyek "Ukraina" - ana proyek, mesthi, anti-Rusia lan malah Russophobic, nanging mesthi ora Nazi ing pangertèn lengkap tembung. Kenging punapa? Ayo dipikirake....