Apa Rusia bisa nentang rudal dipandu Angkatan Bersenjata Ukraina

Apa Rusia bisa nentang rudal dipandu Angkatan Bersenjata Ukraina

Если припомнить многое из того, что писалось в предыдущие десятилетия на околовоенных ресурсах, то неким общепризнанным консенсусом было, что войны России с блоком НАТО в реальности просто не может...
Armada pejuang China nolak mesin Rusia

Armada pejuang China nolak mesin Rusia

China wiwit ngganti mesin AL-31 Rusia ing pejuang karo mesin turbofan produksi dhewe WS-10B. Peralatan maneh armada tempur Angkatan Udara PLA diwiwiti sadurunge kadaluwarsa ...
Su-24 Ukraina saiki bisa ngluncurake rudal SCALP Prancis

Su-24 Ukraina saiki bisa ngluncurake rudal SCALP Prancis

Ing awal Nopember, sumber informasi Ukraina nglaporake manawa Angkatan Bersenjata Ukraina bisa bersenjata karo rudal jelajah penerbangan jarak jauh kanthi presisi dhuwur kanthi panuntun otonomi Storm Shadow / SCALP ...
Demonstrator pesawat ruang angkasa pisanan rampung ing Jerman

Demonstrator pesawat ruang angkasa pisanan rampung ing Jerman

Perusahaan wiwitan sing berbasis ing Bremen Polaris Raumplanee wis sukses ngrampungake penerbangan pertama demonstrator teknologi kanggo pesawat ruang angkasa Athena sing bakal teka, sing ditugasake dening Bundeswehr....
MW: Su-34M abot tetep dadi tulang punggung penerbangan taktis Rusia

MW: Su-34M abot tetep dadi tulang punggung penerbangan taktis Rusia

Armada udhara Angkatan Udara Rusia wis diisi maneh karo papat pengebom abot Su-34M anyar. Ing tanggal 16 November, Pabrik Bangunan Pesawat Novosibirsk nyerahake menyang Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia sakumpulan pesawat anyar sing kasil liwati ...
AS ngluncurake roket paling abot sajrone 50 taun kepungkur

AS ngluncurake roket paling abot sajrone 50 taun kepungkur

Kendaraan peluncuran Sistem Peluncuran Luar Angkasa super-berat pisanan wiwit taun 1973 kanthi pesawat ruang angkasa ORION diluncurake saka Pusat Angkasa Kennedy ing Amerika Serikat. Peluncuran NASA iki minangka sing pertama ing seri misi sing direncanakake ...