Ngumumake rekaman peluncuran rudal anti-pesawat Rusia sajrone NWO

Ngumumake rekaman peluncuran rudal anti-pesawat Rusia sajrone NWO

Ing tanggal 16 Oktober, kanggo nanggepi serangan udara dening Angkatan Udara Ukraina ing target ing wilayah Belgorod ing Federasi Rusia, sistem pertahanan udara Rusia sing disebarake kanggo nglindhungi wilayah kasebut mecah rekor donya kanggo ...
Re-commissioning: kenapa Rusia modernisasi tank T-62

Re-commissioning: kenapa Rusia modernisasi tank T-62

Lokakarya Pabrik Repair Armored 103rd nampa tank T-62 pisanan kanggo modernisasi jero. Diputusake kanggo reanimate kendaraan tempur sing dicopot saka layanan: kanggo nglengkapi elektronik modern lan ...