Kelemahane kendaraan lapis baja Kulon sing bakal mbantu nglawan

Kelemahane kendaraan lapis baja Kulon sing bakal mbantu nglawan

Awal taun 2022 ditandhani dening owah-owahan dhasar ing kabijakan Barat babagan pasokan kendaraan lapis baja abot menyang Ukraina. Amerika Serikat ngumumake pasokan BMP "M2 Bradley" menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, Polandia rencana ngirim ...
Kepiye Drone Sipil Dadi Drone Militer Agawe ing NWO

Kepiye Drone Sipil Dadi Drone Militer Agawe ing NWO

Kendaraan tanpa awak, loro udhara lan angkatan laut, digunakake nglawan pasukan Rusia dening mungsuh kita, meksa dheweke nglawan apa wae sing bisa dadi senjata. Nanging, kerjane ing arah iki lan ...
Ka-52M wiwit njupuk bagéyan ing NWO

Ka-52M wiwit njupuk bagéyan ing NWO

Pasukan Aerospace Rusia wiwit nggunakake helikopter Ka-52M modern sing dilengkapi rudal presisi dhuwur Izdeliye 305 ing operasi khusus ing Ukraina.