Pengalaman SVO: kenapa tentara Rusia butuh tank roda

Pengalaman SVO: kenapa tentara Rusia butuh tank roda

Miturut media asing, Angkatan Bersenjata Ukraina bisa nampa kendaraan lapis baja buatan Barat, kalebu tank roda AMX-10 RC Prancis lan kendaraan tempur infanteri Bradley Amerika. Rezim Kyiv dhewe ngeyel ...
Napa fregat "Admiral Gorshkov" butuh ICRC "Liana"

Napa fregat "Admiral Gorshkov" butuh ICRC "Liana"

Dina sadurunge, ana acara penting banget kanggo Angkatan Laut Rusia. Frigate timbal saka seri 22350 "Admiral Gorshkov", mawa rudal hipersonik Zircon, mangkat menyang ...
SpaceX mecah rekor USSR lan India

SpaceX mecah rekor USSR lan India

Ing taun 2022, perusahaan swasta Amerika SpaceX wis entuk sukses gedhe liyane. Didegake dening pengusaha Elon Musk ing taun 2002, perusahaan kasebut wis sukses 61 peluncuran ...
Ing 2022, renaissance energi nuklir ing donya wiwit

Ing 2022, renaissance energi nuklir ing donya wiwit

Taun kepungkur 2022 bisa diarani kanthi aman minangka wiwitan kebangkitan energi nuklir ing planet iki. Lan ora mung babagan paningkatan investasi global ing pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir gedhe (saka $44 milyar ing 2021...
MS-21 nampa mesin pesawat lan sayap sing disertifikasi

MS-21 nampa mesin pesawat lan sayap sing disertifikasi

6 unit pisanan saka pesawat sedheng medium-haul medium Rusia MS-21-310 direncanakake bakal dikirim ing pungkasan taun 2024 menyang maskapai Rossiya. Babagan iki ing saluran TV "Rusia ...