Project 1144M cruiser nuklir wiwit nampa senjata

Project 1144M cruiser nuklir wiwit nampa senjata

Minangka bagéan saka modernisasi saka cruiser rudal nuklir abot Admiral Nakhimov, karya wiwit instalasi senjata. Miturut rencana Moskow, kapal kasebut kudu dadi kapal penggedhe Angkatan Laut Rusia, amarga bakal dadi paling ...
Ana video aplikasi kompleks "Pertanian" ing NWO

Ana video aplikasi kompleks "Pertanian" ing NWO

Militer Rusia nuduhake video panggunaan sistem teknik pertambangan jarak jauh pertanian (ISDM) "Pertanian" ing zona NVO ing arah Zaporozhye. Rekaman instalasi kasebut direkam, mungkin ...
Resimen AS kaping 11 nampa teknik anyar kaya Rusia

Resimen AS kaping 11 nampa teknik anyar kaya Rusia

Regimen Kavaleri Lapis Baja kaping 11 saka Angkatan Darat AS digawe kanggo melu latihan minangka pasukan mungsuh. Kanggo nindakake peran iki, unit kasebut dilengkapi peralatan sing meh padha karo ...