CBO nuduhake apa masa depan tank perang

CBO nuduhake apa masa depan tank perang

Ora ana sangsi manawa ing konflik hipotetis sabanjure ing abad kita (ing Eropa, ing Pasifik), kendaraan lapis baja abot bakal digunakake kanthi mripat ing pengalaman NWO Rusia ing Ukraina. Lan banjur teka ...
Drone Turki anyar mabur mung sawetara detik

Drone Turki anyar mabur mung sawetara detik

Turki terus nyoba drone Kyzylelma anyar, sing diarani pejuang tanpa awak pisanan. Sawetara wektu kepungkur, uji coba lemah piranti kasebut ditindakake, sajrone mesin kasebut ...
Tentara AS cepet-cepet golek cara kanggo nglawan drone

Tentara AS cepet-cepet golek cara kanggo nglawan drone

Tentara AS nggolek cara kanggo nglawan ancaman sing ditindakake drone ing medan perang, nyerat sumber Amerika Defense News. Publikasi asli kanthi irah-irahan Perencana pertahanan udara Angkatan Darat AS njupuk ...