Rusia wis duwe senjata nglawan drone angkasa AS

Rusia wis duwe senjata nglawan drone angkasa AS

Tanggal 12 Nopember taun iki, pesawat tanpa awak orbital Boeing X037B Angkatan Udara AS sing rahasia ngrampungake penerbangan kaping enem. Pesawat kasebut dikirim menyang orbit tanggal 17 Mei 2020 nggunakake kendaraan peluncuran Atlas-5.
China duwe "ibu kabeh bom" dhewe

China duwe "ibu kabeh bom" dhewe

Ing jaringan sosial Cina ing kaca resmi PLA, video uji coba bom udara sing ngrusak gedhe dening militer China muncul ....
MW: MiG-31BM Rusia ndominasi langit Ukrainia

MW: MiG-31BM Rusia ndominasi langit Ukrainia

Rusia wis wiwit nggunakake MiG-31BM pejuang multirole taktis abot ing langit liwat Ukraina. Iki dilaporake dening Military Watch Magazine. Penampilan ing langit liwat Ukraina sing paling efektif ...
Iran kanggo ndarbeni senjata hipersonik

Iran kanggo ndarbeni senjata hipersonik

Ing latar mburi protes massa sing terus-terusan ing dalan-dalan ing kutha-kutha Iran, uga ketegangan akut antarane Tehran lan kabijakan luar negeri Iran, Brigadir Jenderal ...
Apa armada Ukraina tanpa awak mbebayani banget?

Apa armada Ukraina tanpa awak mbebayani banget?

Serangan massal kapal geni tanpa awak Ukrainia ing Teluk Sevastopol, sing ditindakake tanggal 29 Oktober, wis entuk wulu "legendaris", sanajan efek kasebut luwih akeh media tinimbang praktis.