Su-57 sing ditingkatake munggah ing langit kanggo pisanan

Su-57 sing ditingkatake munggah ing langit kanggo pisanan

21 Oktober ing Zhukovsky (wilayah Moscow) ing lapangan terbang LII mau. MM. Gromov ngliwati pesawat pisanan saka pesawat tempur multifungsi generasi kaping lima sing dianyari Su-57. Tanggal 25 Oktober...